Leverantörer

Här nedan ser ni våra leverantörer inom däck och fälgar.

Fälgar

Rautamo

Finska Rautamo är det många personer som känner till som en säker grossist av lättviktsfälgar i snygg design med hög kvalitet. Denna leverantör av lättviktsfälgar grundades i Finland 1986, och har sedan dess exporterat sin kvalitetsfälgar över hela Europa.

Rautamo har även ett grossistlager i Vimmerby, Sverige. I Vimmerby finns ett stort lager av upp till 30 000 st fälgar för att kunna förse den svenska marknaden med kvalitativa fälgar snabbt.

Det svenska dotterbolaget går under namnet Rautamo Wheel Fashion AB och etablerades 2006.

rautamo

Specialfälgar

Specialfälgar är idag en av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i landet med en omsättning på ungefär 200.000 fälgar om året! De ursprungliga tre grundarna har utökats fortlöpande och idag är de 28 personer.

De har en lång erfarenhet och ett brett utbud där de kan erbjuda märken som Nitro Wheels, Advanti Racing, Breyton, Ballistic, Team Dynamics, BM Wheels, Image, CSP och beställningssortimenten från TSW och OZ.

Specialfälgar

OCL Brorssons

I över tjugofem år har OCL Brorssons försett bilintresserade konsumenter och återförsäljare med fälgar. Det har gjort dem till Sveriges ledande fälggrossist.
Det goda anseendet de har på marknaden bygger på bra service och snabba leveranser med hjälp av modern logistik och teknik.

Främst handlar det om deras genuina intresse för bilar, deras öga för detaljer och förmåga att omsätta alltihop till ett attraktivt sortiment för våra kunder.
Det är detaljerna som gör skillnaden.

OCL-Brorssons

Däck

Michelin

Ända sedan Michelin grundades har företagets mål varit att förenkla och förbättra resande och transport av varor och människor. Detta speglas både i deras produkter; däck, kartor och guideböcker, och sammanfattas i mottot ”en bättre väg framåt”.

Företaget försöker ständigt göra saker effektivare för att tillgodose förväntningar hos kunder och aktieägare. I detta ligger också att värna om miljön.

Michelin

Hankook

Hankook är en aktiv spelare på den globala arenan. Med vår fortlöpande teknologiutveckling och vår hängivenhet för nytänkande, arbetar vi på att bli ett ledande, globalt däckföretag som levererar hållbara lösningar för största möjliga körglädje bland kunderna.

En trygg och behaglig körupplevelse är något som varje bilförare förväntar sig, och detta är Hankook största utmaning. Alla vid Hankook, från designingenjörer till marknadsförare, fokuserar på att stärka relationen mellan däck och körupplevelse för en maximerad känsla och glädje i ”Driving Emotion”.

Hankook

Goodyear

Ett jämnt flöde av spännande nya produkter och material kräver ett kontinuerligt flöde av kreativa idéer. Vi har alltid satt nytänkande i centrum. År 1943 etablerade vi en stor forskningsanläggning där tusentals patenterade innovationer har utvecklats sedan dess.

När blir en inköpt produkt mer än en lönsamhetsekvation? När du känner något. Rätt däck kan ge en känsla av beredskap som både lugnar och ger energi på en och samma gång.

Det yttersta syftet med våra däck är att du verkligen ska känna att du har en behaglig resa framför dig.

Goodyear

Nokian Tyres

Nokian Tyres tillverkar: Vinterdäck, sommardäck, SUV-däck, däck för skogsmaskiner och skogstraktorer, däck för lastbilar, bussar och industrimaskiner. Kunskapen och specialkompetensen om nordiska förhållanden är grunden för produktutvecklingen: Produkter som ger mervärde för kunder och konsumenter.

Nokian Tyres

Cooper Tires

Cooper Tires är ett innovativt globalt företag som fokuserar på design, tillverkning, försäljning och marknadsföring av ett komplett sortiment av högkvalitativa däck.

De vill möta behoven hos många konsumenter, allt ifrån vardagliga bilister till de mest krävande högpresterande, off-road- och motorsportentusiasterna.

Cooper Tires

Continental

Sedan Continental grundades 1871 har vi arbetat mot ett enda mål: Att göra gatorna säkrare utan att kompromissa med komfort och körglädje.

Från världens första mönstrade däck fram till det visionära Conti.eContact och våra innovationer inom fordonssäkerhet – i mer än 140 år har vi kontinuerligt utvecklat vårt kunnande inom rörlighet, transport och tillverkning.

Continental Tyres